Tanker for det nye år... COACHING

Tanker for det nye år… SPIRITUELLE BØRN

Da jeg var lille havde jeg svært ved at være i mig selv pga min sensitivitet og åbenhed overfor den åndelige verden. Jeg vil derfor på sigt sætte mit fokus på netop sådan nogle børn og unge, i håbet om at give dem den støtte og vejledning, som de måske ikke får andre steder.

Da jeg var lille havde jeg svært ved at være i mig selv pga min sensitivitet og åbenhed overfor den åndelige verden. Jeg vil derfor på sigt sætte mit fokus på netop sådan nogle børn og unge, i håbet om at give dem den støtte og vejledning, som de måske ikke får andre steder.

Det at være kanal for den åndelige verden kan ske på forskellige måder. Derfor er mine tanker for det nye år….

Healing, mentorforløb for spirituelle børn og coaching. 
Det er nye ting som det næste års tid vil få en særlig betydning for mig i mit arbejde. 
Derfor vil jeg i dette blogindlæg skrive lidt om healingens betydning for mig. 
Ønsker du af læse om noget af det andet, så klik her: 
– Tanker for det nye år… COACHING
– Tanker for det nye år… HEALING

Lige siden jeg var lille, har jeg altid sanset andre mennesker og den åndelige verden. Oveni det har jeg også været, og er stadig, meget, meget sensitiv.
Det har betydet at min barndom på ingen måde var den letteste, da jeg både så skikkelser, som jeg ikke kunne sætte ord på, blev mobbet af de andre i skolen fordi jeg var anderledes, og fordi jeg på alle måder, ikke følte mig forstået.
Ikke at jeg siger, at jeg er et offer eller speciel fordi, jeg er særligt sensitiv og clairvoyant.
For vi er alle “anderledes” og unikke.
Jeg blev slæbt til børnepsykiatrisk center til undersøgelse og samtaler med børne/skolepsykologer, uden det store udbytte.
På børnepsyk blev jeg tjekket for blandt andet ADHD, da jeg havde en meget udadreagerende adfærd og et kæmpe temperament.
Men det eneste de kunne komme frem til, var at jeg var ekstremt sensitiv.

Mange spirituelle børn, og sensitive børn, bliver desværre ofte sat i bås som børn med udfordringer som fx ADHD, autisme osv..
Der hvor jeg står af, er når de stakkels børn får en såkaldt diagnose og så bliver symptom-behandlet.. Men sådan er det.
Men jeg ved, at der kan gøres noget. For der fødes flere og flere af de såkaldte “spirituelle børn”, der er enten er sensitive eller spirituelle, eller måske endda begge dele!
Jeg har altid set afdøde-kontakt som min force, men som tiden er gået, er det gået op for mig hvor meget det giver mig, at støtte de børn, der er samme sted hvor jeg engang var, hvor jeg ikke helt fik den hjælp, jeg havde brug for. Specielt fordi kendskabet til det spirituelle, og specielt sensitive børn, ikke fyldte ligeså meget i 90’erne og starten af det nye år tusind, som det gør i da, knap 20 år efter.

Derfor vil jeg i fremtiden sætte fokus på at hjælpe netop disse børn. De spirituelle børn. Dem som har kontakt til og sanser den åndelige verden.

Planen er at jeg på et tidspunkt vil begynde at tilbyde mentor-sessions for disse børn og unge, ligesom der med tiden vil være mulighed for et forløb.

– Og jeg har en kollega, der også har et stort behov for at arbejde med netop sådan nogle slags børn, så vi har talt om, at måske lave nogle hold, ligesom med meditationsgrupper, yogahold osv, hvor børnene og de unge så mødes. Men mere om det en anden god gang 🙂
Så det er mine planer for de spirituelle børn, eftersom jeg flere gange er blevet skubbet i den retning, af den åndelige verden, med at arbejde med disse børn og unge.

Så det vil jeg fremadrettet sætte stor fokus på, og er allerede begyndt at støtte og vejlede nogle børn. Senest en ung pige på 10, der virkelig kan nogle ting. Hun kommer helt fra Norge sammen med sin mor, og ikke nok med at hendes mor gerne vil have ro omkring det, men datteren vil selv! Og det er jo fantastisk!

For ofte ser jeg desværre forældre til spirituelle børn gå to veje: Enten lukker de af for barnet og siger, at det er noget barnet bare skal glemme, og det ikke er rigtigt. Forfærdeligt!
Eller også så lukker de endnu mere op for barnet, og “Wauw” min datter kan se ånder, og “iih, hun har de evner” og KOM NU NED PÅ JORDEN. Endnu mere forfærdeligt! 😉
Balancen er vigtig i det, så man bevare jordforbindelsen og kan leve et fysisk liv, samtidig med at man er bevidst om åndeligheden. Og det er det, jeg fremadrettet vil hjælpe både børn og unge samt deres forældre med. Det ser jeg frem til.

Så hold endelig øje på www.SebbastianLorantius.dk

Kh. Sebbastian

2

  • Marianne Greve Jacobsen

    Det kommer jo nærmest som sendt fra himlen, de her med, at du vil hjælpe de kære børn. Min egen søn, nu 16 år, er aldrig blevet forstået. Og det rækker helt tilbage dagplejen/børnhaven. Psykolog på allerede i børnhave,uden at komme videre på nogen måde, og børnepsyk af to omgange. Han vækkede mig en nat og siger han kan se mormor i sit fine tøj og en vandflaske i hånden (sidste efterårsferie i tyrkiet 2017) og han blir vækket en nat af en mand, der er irriteret over, at vi er i “hans område” – han hvæser i min søns i øre, og han vil så absolut ikke sove i det værelse mere (sommerferie i det svenske 2017) – har hele tiden hilst det velkomment. Jeg ved han ind imellem stadig tænker med “ingen glæde” over sin skolegang, og skift af skoler, special skole for ADHD børn, fordi dem “ved sådan noget, som var bedst for min søn” – og en skole der “vi har ikke mere at kunne tilbyde din søn” – hvad jeg dog bare kendt til dig den gang og det jeg selv mærker idag og først rigtig fik oplevet efter jeg mistede min far i oktober 2017. Tak for dig. Glæder mig til høre mere om dette med at hjælpe de unge mennesker :O)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har en søn med Aspergers syndrom. Han er yderst sensitiv, som barn fik han lukket af for sin sprirtualitet, han kunne ikke kapere det sammen med sit syndrom. Men han har fortsat en veludviklet intuition, præcis som jeg selv har.
    Skønt at du vil gøre noget for disse børn. Det kan være svært som voksen at være sensitiv, når vores kultur siger at det ikke findes. Det er vi jo så nogen der ved at det gør.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker for det nye år... COACHING