Hvordan sikrer du dig en god oplevelse hos et medie? Og hvordan vælger du det rigtige medie?

✨Lidt om energien i øjeblikket✨

Er du forvirret? Fortvivlet? Mangler svar på et eller flere livsområder? Eller synes du rent ud sagt, at det hele falder sammen om ørerne på dig, og at det virker som en endeløs udfordring?

Vi er trådt ind i en ny tidsalder..
Omkring år 0 gik vi ind i Fiskens tidsalder, der regnes for at være kristendommens tidsalder. Omkring årtusindskiftet gik vi ind i en ny tidsalder: Vandbærerens, eller Vandmandens.

Vandmanden, astrologisk set, har brug for sin frihed. Derudover har vandmanden også en formidabel evne til at være original og tænke ud af boksen. Vandmanden nyder at gøre ting, som man ikke plejer, og derfor er det forventeligt med Vandmanden at man følger sin intuition, bruger sine iboende evner og går sine egne veje, samtidig med at man løfter i flok. For vandmanden er også socialt anlagt, som nyder fællesskab, og ikke mindst holder af holdningen om, at vi alle er lige.

De næste 2000 år vil vi være i Vandmanden/Vandbærerens tidsalder. Det vil betyde at vi står overfor et paradigmeskifte. For nogle begyndte det allerede for 10-15 år siden, mens det for andre først er begyndt omkring år 2020. Det var også året hvor mennesker på verdensplan oplevede store, radikale skift i deres liv, ligesom der blev ryddet op i energien på hele kloden via en såkaldt pandemi, der ramte næsten hele kloden.

Derfor går vi en interessant tid i møde. Helt konkret vil det betyde: Krige, naturen der siger fra, økonomiske udfordringer, politisk skifte globalt set, nedlæggelse af de systemer og styre, der ikke længere fungerer, nye måder at arbejde på, opbrud i relationer, der ikke giver dig noget længere, boligsituation der ændre sig, kropslige reaktioner på energiskifte samt et energetisk skifte, som vil betyde at flere i en længere periode kan og vil føle sig udmattede og trætte.

Puha! Blev du træt bare ved tanken? – Du er ikke alene, og det er netop derfor, du vil kunne opleve disse ting. For at forstå, at du ikke er alene, og at vi alle er ét: Vi vil opleve at det der tidligere har været kendt som jagten efter social status, at kende “de rigtige” mennesker, vil være uden betydning. Grådighed vil opløses som en aspirin i vandet og materialisme og jagten efter prestige, penge og overflod vil langsomt dale, eftersom at tidsalderens nu, betyder at vi får lov til at føle, at det ikke længere er det, der er af størst betydning.
Vi skal i denne tidsalder lære at forstå om intuition, empati, næstekærlighed, rummelighed, vores egen indre guddom, universets mysterier og ikke mindst: Livets storhed og sande formål.

Det betyder konkret at flere og flere vil arbejde sig henimod formål, og det der har sand betydning. Det betyder også, at det som du tror har betydning, vil enten fjerne sig fra dig, eller du vil fjerne dig fra det. For tiden er inde til balance, og netop dét er årsagen til at vi må opleve fx krig, for at kunne skabe det modsatte: Fred. Årsagen til at vi må opleve ensomhed = Forbundethed. Årsagen til fyring = Frihed.

Vægten står og gynger op og ned for at skabe en balance, og det er den balance der er brug for nu. Et gammelt ordsprog lyder: “Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget”. Dette gør sig gældende i denne sammenhæng, da vi skal forstå, at vi ikke længere skal styre, hvad vi gerne vil have. Men derimod tage imod det, som bliver os givet – Også selvom det kan være ufattelig hårdt. Men husk: Det er et paradigmeskifte. Altså udelukkende et markant skifte af det, der allerede er. Så selvom vi ikke kommer sovende til det, så vil vi stadig kunne fortsætte på livsområder, som vi har gjort indtil nu, blot på en ny måde. Fx vil du kunne opleve: En nyopblomstring i forholdet, en positiv ændring i din arbejdssituation, en frigørelse fra de økonomiske bindinger, der kan stresse og tynge dig, bedre og mere givende relationer, med videre. Det betyder også: Øget fokus på dyrevelfærd, mere vegetarianisme, sundere natur, en styrket indsats mod sundhedsskadelige stoffer og anden kemi, mere oplysning, større indsigt hos mange mennesker, flere mennesker der hjælper andre hvad enten det er via sundhedsfagligt personale, alternativ behandling eller anden form for støtte, mere flow i arbejdsmiljøer, øget generel sundhed, gladere børn og unge, flere børn der viser sig at have indsigter, der for nuværende ligger udenfor vores fatteevne, skolesystemer der sætter mere fokus på den enkelte elevs trivsel, som medfører en større helhed, en ny form for videnskab, prisdyk på flere områder og meget mere.

Tiden er ligeledes inde til at vi kigger på, hvad vi kan gøre for andre, jorden og universet, og ikke os selv. En tid hvor loven om tiltrækning vil have dobbelt effekt, når vi giver os hen til dét, at vi har ro i det, der skal komme til os, det kommer.

Det er spændende tid, hvor du gradvist og trygt vil komme mere og mere hjem til dig og din sjæls kerne.
Nøgleordene for den kommende tid, som du vil opleve, og som du allerede nu kan arbejde dig henimod, hvis det lyster:

• Ro
• Kreativitet
• Næstekærlige handlinger, uden bagtanke
• Meditation
• Kropslig kontakt via fx yoga eller træning
• At følge din intuition
• Tænke i nye baner
• Uafhængighed
• Sunde relationer
• Tillid
• Tålmodighed

Alt er godt, og alt er som det skal være🙏🏻💫

– Sebbastian Lorantius ©

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan sikrer du dig en god oplevelse hos et medie? Og hvordan vælger du det rigtige medie?