Hvad er spiritualitet? - Åbenbart en slåskamp på lige linje med dræbende religion

Er man altid garanteret kontakt? Og har ånderne udfordringer med kommunikationen?

Ikke altid kommer de ånder, vi håber på at høre fra, igennem. Men ofte gør de.

Ikke altid kommer de ånder, vi håber på at høre fra, igennem. Men ofte gør de. – Copyright: Discovery Networks Danmark & Kanal 4.

En besked fra en kvinde poppede ind i min indbakke på Facebook her i eftermiddags. Normalt har jeg ofte meget travlt og derfor sjældent tid til at svare, men i denne sammenhæng følte jeg, at et svar var nødvendigt:

Min far fik en blodprop i hjertet da jeg var 10 år. (kvinden er i dag i 40’erne, forf.) det var min søster og jeg der fandt ham. Han blev 100 % handicappet, hjerneskadet og uden sprog. Han døde i (årstal fjernet, forf.) efter 20 år på denne måde. Jeg har et par gange været til et par klarsyns aftner, og har jo håbet på der ville komme et par beskeder fra ham. Det har jo selvfølgelig påvirket hele mit liv. Han er aldrig kommet igennem. Mit spørgsmål er: Vil han kunne kommunikere noget igennem da han jo ikke havde noget sprog og var hjerneskadet de sidste mange år?
Et medium skrev til mig, at kun hvis de ønsker det, kommer de igennem. Men jeg tænker hvorfor skulle min far ikke ønske det? Efter han forlod os på denne måde
.”

Mit svar til kvinden blev: 

Du skriver, du har været til klarsynsaftener, uden din far kom igennem. Nu ved jeg ikke, om du har været til mine aftener eller andres, men jeg kan naturligvis kun svare for mig selv:
– Når jeg arbejder på en sådan en aften er der som regel 50 + flere mennesker til stede. Udover disse 50 menneskers energier, kan jeg også sanse de afdødes energier. Og ofte så har vi flere end én eller to, der passer på os fra åndelig side. Det vil sige, hvis vi siger at der i gennemsnit er 5 afdøde til stede ved hver enkelt iblandt publikum. Så gange vi 5 med 50, og det er 250, udover det så mærker jeg som sagt også de 50 menneskers energier. Det vil sige: Cirka 300 forskellige slags energier skal jeg forholde mig til og være i, i større eller mindre grad, på halvanden time.
Derfor er det ikke alle, der sådan en aften får mulighed for budskaber. Jeg plejer blot at give budskaber fra cirka 10 afdøde plus minus, alt efter energien.
De afdøde kommer ofte igennem til sådan en aften, men da der er så mange energier i spil sådan en aften, så er man desværre aldrig garanteret kontakt.

Men! En helt anden ting er en personlig session. Hvis man kommer til en personlig session, så er man næsten altid garanteret kontakt. Dog ikke på den måde, at man kan forvente at få kontakt.
Det er min erfaring, at de afdøde vi håber på at høre fra, ofte er dem der kommer igennem. Men det er ikke altid muligt: De lever deres liv på den anden side, fuldstændig som de levede deres liv på den fysiske jord. Og vi kan jo heller ikke tage telefonen og så ringe til vores mor, og så forvente hun svarer med det samme, vel? Ergo kan vi heller ikke styre, hvornår de afdøde skal komme igennem og hvem. De har heldigvis deres frie vilje.
Derimod kan vi håbe og ønske, og ofte indfrier de afdøde naturligvis vores ønsker, da de gerne vil gøre det til gavn og glæde for os. At de så også har en masse at sige til dig/klienten, er jo bare endnu mere fantastisk.
Men udover deres frie vilje, afhænger en kontakt også altid af klientens åbenhed i underbevidstheden, mediets energi, rummets energi og matchet i kemien med den afdøde og mediet, ligesom kemien mellem mediet og klienten også skal være den rette. Men er alt bare top dollar, så er der næsten ingen grænser for den kærlighed, som ånderne kan komme igennem med ved sådan en seance.

– Ligeledes vil jeg sige, at kommunikationen mellem ånden og mediet altid foregår på mentalt plan og oftest via følelser. Det vil sige, at den tidligere fysiske barriere i udtale og kommunikation, ikke gør sig gældende i afdøde-kontakt. Det er i hvert fald ikke min erfaring. Personligt kan jeg ind i mellem opfange, hvis den afdøde har haft kommunikationsbesvær eller ikke kunnet tale eller endda har haft talt et andet sprog. Men eftersom at kommunikationen sker på mentalt plan, så har det ikke så meget at sige i sådan en sammenhæng. Jeg kondolere med dit tab.”

Accepten af delingen af kvindens spørgsmål og mit svar, har naturligvis fundet sted.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er spiritualitet? - Åbenbart en slåskamp på lige linje med dræbende religion