Når ånderne vil noget andet - End det du vil

Tanker for det nye år – Og fremadrettet…

Udvikling er en stor del af mit liv. Jeg tror på at vi lærer af alt, og at vi udvikles af alle de valg vi tager, på den måde vi handler og af det vi tænker. - Som en del af min udvikling i mit arbejde, skifter min virksomhed navn.

Udvikling er en stor del af mit liv. Jeg tror på at vi lærer af alt, og at vi udvikles af alle de valg vi tager, på den måde vi handler og af det vi tænker. – Som en del af min udvikling i mit arbejde, skifter min virksomhed navn.

År 2018 er skudt igang med høj fart, og januar har været en crazy måned for mig, som selvom den har været fuld af oplevelser, har den også været meget hård og tung i energien.

Året startede ud med de sidste optagelser til den nye og 3. sæson af “Nærkontakt”, mens jeg endnu havde ferie.

Søde Lisbet Dahl & jeg efter optagelserne til “Nærkontakt”, efter de de tre deltagere havde været inde hos mig.

Søde Lisbet Dahl & jeg efter optagelserne til “Nærkontakt”, efter de de tre deltagere havde været inde hos mig.

Efterfølgende fulgte dage med sessions og private klarsynsdemonstrationer i weekender, private arrangementer og prisuddelinger osv.

Reality Awards, hvor jeg mødte op med Bettina Tammaro (kendt fra “Robinson Ekspeditionen”) og hendes to skønne børn. Vi sad ved bordet med Robinson- & Paradise Hotel-deltagere, da Tammaro var nomineret i en kategori til prisuddelingen. - Copyright: Sebbastian Lorantius & Krestine Havemann.

Reality Awards, hvor jeg mødte op med Bettina Tammaro (kendt fra “Robinson Ekspeditionen”) og hendes to skønne børn. Vi sad ved bordet med Robinson- & Paradise Hotel-deltagere, da Tammaro var nomineret i en kategori til prisuddelingen.
– Copyright: Sebbastian Lorantius & Krestine Havemann.

Håndlæser Krumme Fredborg og jeg på den røde løber til TV-prisen. Holdet bag “Nærkontakt” var nomineret i hele TRE kategorier! Det var stort! - Copyright: Krestine Havemann.

Håndlæser Krumme Fredborg og jeg på den røde løber til TV-prisen. Holdet bag “Nærkontakt” var nomineret i hele TRE kategorier! Det var stort! – Copyright: Krestine Havemann.

Og februar startede med et brag med messe i Brøndby! Udover det så rykkede jeg også lokaler, eftersom jeg havde brug for mere plads. Så jeg rykkede i Hillerød fra et mindre lokale i det behandlerfællesskab jeg er i, til et andet lokale i samme fællesskab, hvor der også er plads til at kunne give healing. Udover det så besluttede jeg også at rykke mine sessions fra et sted i Vejle til et nyt sted, som ligger mere centralt ift offentlig transport. Og så hedder det nye sted endda: Den 6. Sans og huser i forvejen andre clairvoyante, healere og meget mere. How great can it be?

Mit nye lokale i Hillerød er super lækkert og har en fed energi! :-)

Mit nye lokale i Hillerød er super lækkert og har en fed energi! 🙂

Og nu sidder jeg her..
Jeg har igennem januar tænkt, at jeg må ligge mit program lidt om.
Allerede inden 2017 var omme havde jeg besluttet mig for, at jeg vil skære ned på personlige sessions, da jeg desværre ikke længere kan holde til at sidde dag ud og dag ind og lave netop det.
Jeg har altid haft brug for variation og aldrig været god til 8-16 arbejde, som mit arbejde naturligvis ikke er.

Det at være kanal for den åndelige verden kan ske på forskellige måder. Derfor er mine tanker for det nye år….

Healing, mentorforløb for spirituelle børn og coaching.
Det er nye ting som det næste års tid vil få en særlig betydning for mig i mit arbejde.
Mens dette blogindlæg blev skrevet, skrev jeg længere skriv om netop disse tre emner, som kom til at fylde så meget, at jeg besluttede mig for, at de skulle have blogindlæg for sig.
Så her på bloggen kan du finde indlæg om:

De ændringer der fremadrettet kommer til at ske ligger i min planlægning af min kalender, ydelser, priser og firmanavn.

Jeg vil fra 2018 bruge endnu mere energi på mine aftener, som jeg ELSKER at afholde, da jeg nyder at arbejde som kanal for den åndelige verden ved klarsynsaftener, hvad enten det er små og intime aftener, eller de større.
Jeg nyder naturligvis også at lave enkelte sessions, men vil fremadrettet skære ned på dette for at få mere tid til mine aftener, både de privatbookede og de offentlige, samt undervisning.

I min kalender fremadrettet vil jeg også sætte mere tid af at skrive bøger, da det også er noget jeg virkelig nyder, da det også er en fin måde at fortælle på, komme ud til andre og give viden videre, ligesom jeg med åndelig hjælp og hjælp fra en dygtig tegner & maler fra Fyn, er i gang med nogle skønne kort i stil med englekort.

Og for at der kommer endnu mere variation vil jeg igen åbne op for booking til husrensning, numerologi samt mail-clairvoyance og telefon-clairvoyance. Sidstnævnte form for konsultation har jeg holdt årelang pause med, men nu er tiden og lysten til det igen, ligesom jeg også har holdt pause med karmasittings, hvor klienten og jeg kigger på klientens karma og tidligere liv, som jeg dog tilbyder nu igen.

Jeg føler, jeg er ved at finde balancen, selvom man måske kan tænke at jeg tager munden for fuld med alle de ydelser, men sandheden er at jeg som sagt har brug for variation. Hvis jeg ikke har variation føler jeg ikke selv, der er en balance, og derfor har jeg naturligvis været meget velovervejet hvor meget jeg vil bruge energi på af det forskellige i 2018 og fremadrettet.

Det betyder at man som klient fremadrettet primært kun vil kunne booke 45-60 minutters session hos mig, hvoraf jeg før tilbød både 30, 45 eller 60 minutters session. Og erfaringen er, at der altid er brug for lidt ekstra tid. Derfor hedder de fleste session nu i varighed 45-60 minutter.
Og dét er også en af årsagerne til at jeg fra 1 marts i år har prisændring på stort set alle mine ydelser, også de private arrangementer hvor jeg kommer ud. Mere om det på min hjemmeside under den enkelte ydelse, www.sebbastianlorantius.dk

Fremadrettet vil jeg så derfor støtte forskellige mennesker der hvor de er, og dét er også årsagen til at jeg fra 2019 begynder at sætte mere fokus på undervisning igennem kurser og workshops.
I år har jeg kun en enkelt workshop og så cirka tre enkeltdagskurser.
For det at støtte og være for andre i deres udvikling, og noget af det mest givende der findes i mine øjne!

Mens jeg er i gang kan jeg ligeså godt ændre firmanavnet! 😉
Jeg går jo ind for numerologi, og det betyder at jeg har kigget numerologisk på min virksomheds navn, som derfor fra 14/2-2018 er: Lorantius Life Spiritualist.

Så der sker meget nyt! Men nyt er godt, så længe der blot ikke sker for meget, og så man kan holde tungen i munden.
Jeg er blevet mere bevidst om min energi, og det jeg brænder for, og det er simpelthen, kort sagt, årsagen til ændringerne.
Jeg vil dog se frem til at hjælpe med min viden og som kanal for den åndelige verden, da jeg er meget taknemmelig for at være medium, og at kunne hjælpe både kursister, klienter og publikummer ved aftener. Det er jo en fantastisk gave at få lov til at lave det, man elsker allermest. Tak for det, og tak for jer.
Og lad mig slutte med at sige, som jeg startede:
Udvikling er en stor del af mit liv.

I taknemmelighed over al det nye, og det der har været indtil nu. Tak 🙂

– Sebbastian Lorantius

2

  • Liselotte Sørensen

    Vil rigtig gerne være med ved et at dine klarsynsaftener. Men ikke lykkes endnu at få en billet i aalborg. Vh liselotte

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Helene

    Det lyder spændende. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når ånderne vil noget andet - End det du vil