Krukket? Arrogant? Mig??

Please, husk din tid! :-)

I dette skønne lokale har jeg mine personlige sessions i Hillerød

I dette skønne lokale i Hillerød har jeg mine personlige sessions. Dog har jeg også lokaler i Vejle & Odense.

På det seneste har en del mennesker, som har booket tid hos mig engang i fremtiden, sendt mig mails lignende med denne, som jeg fik i morges:

“Hej Sebbastian.
Jeg har booket en tid hos dig ved jeg, men har ved en fejl ikke fået den ind i min kalender.
Kan du oplyse mig hvilken dato det nu var og tidspunkt?
– Hvis du får afbud og kan før så send endelig en mail.”

Lad mig pointere: Jeg får “desværre” sjældent afbud, og det er jo en heldig ting. For når folk har booket en tid lang tid i forvejen, så agter langt de fleste at holde på tiden. Specielt fordi jeg pt har måneders ventetid, og det gør det derfor svært at få en ny tid.
Eventuelle afbud som sker mindre end en uge før den aftalte tid, bliver ofte ikke booket ind med nye klienter, da jeg ikke har tid til at tjekke mails osv, hver uge, og derfor ikke tid til at skrive til hver enkelt for at forhøre mig om den eller den kan. – Så sker der afbud mindre end en uge før den aftalte tid, vælger jeg at bruge tiden på mig eller praktisk arbejde. For eksempel meditation, samtale med mine åndelige guider, udvikling af et kursus eller andre projekter eller besvarelser af mails + afsendelse af bekræftelser på tider til næste uge via SMS.

– Når det så er sagt, så ser jeg ikke altid min mail hver uge pga netop travlhed, og det gør at jeg desværre ikke har mulighed for at sende folk, der har booket en tid, en reminder om hvornår de har tider og hvor. Det får de automatisk i en mail, hvis de har skrevet deres mail ved bookingen. Og så får de en cirka en uge før den aftalte tid, en bekræftelse med adresse og mere praktisk info via SMS.

Jeg mener at det bør være ens egen opgave at holde styr på, hvornår man har en tid. Jeg personligt har en papirkalender/fysisk kalender i min jakkelomme, som jeg altid noterer mine egne aftaler i. Hvis jeg en dag booker en healing hos en af mine kollegaer, så sørger jeg altid for at noterer det i min kalender, så jeg kan huske det. – De fleste mennesker har også smartphones. Og for dem der har det, og som ikke har en fysisk kalender, kender måske til (i hvert fald iPhone- & Android-brugerne) både Kalenderen på iPhonen samt Noter og Påmindelser. Altså hele tre apps, hvor der er rig mulighed for at noterer en aftale, når man har booket.

Derfor vil jeg gerne sende en bøn til de søde mennesker, der fremover booker tid hos mig: I det øjeblik du booker, så noter venligst aftalen i din kalender. Eller benyt dig af muligheden med at skrive din e-mail ved booking, får så du nemlig en automatisk bekræftelse via mail med det samme. – For jeg har desværre ikke altid tiden til at påminde folk om, hvornår de har deres tid, når de skriver en mail på samme måde som foroven. Det forventes at man selv holder styr på det 🙂

Jeg arbejder pt på at få en assistent, der kan aflaste mig i mit praktiske & administrative arbejde, således at jeg kan sætte fuldt fokus på at hjælpe flere og mit arbejde som kanal. Denne forhåbentlig kommende assistent har allerede besvaret nogle af mine mails, så det er en dejlig og skøn hjælp 😉

Det håber jeg naturligvis forståelse for. Tak 🙂

Kh. S

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krukket? Arrogant? Mig??