Hiver en clairvoyant oplysningerne ud af klienten?

Opsøg ikke clairvoyante og medier

OPSØG IKKE CLAIRVOYANTE OG MEDIER

Wauw.. Noget af en udmelding, når jeg selv arbejder som clairvoyant medie og meget mere.. 

Til gengæld har jeg din opmærksomhed nu, for det jeg skal fortælle dig, er meget vigtigt. Så læs endelig med🙏🏻

Naturligvis kan jeg godt stå inde for, at man opsøger og benytter clairvoyante eller medier. Men jeg er også en stor fortaler for, at man finder svarene inde i sig selv.

For det der går igen under mine sessions er budskabet om, at vi alle har svarene selv. 

Når en clairvoyant arbejder har denne oftest kontakt til åndelige guider, som vejleder klienten via den clairvoyante. Andre kanaler benytter sig af kontakten til klientens højere selv, englehierkiet, opstegne mestre eller lign. Altså er der kontakt til en højere form for bevidsthed, som alle udspringer af det samme: Kilden. 

Det vil sige, at informationen egentlig kommer samme sted fra, men at informanterne beskæftiger sig med forskellige områder af livet. Fx vil en åndelig guide typisk guide og vejlede i livets spørgsmål som vedrører arbejde, uddannelse, familieliv, relationer osv., mens en ærkeengel sjældent vil komme med sådan nogle oplysninger, men primært viden og visdom om højere, åndelig forståelse samt spirituel og personlig udvikling, oftest via kanalisering.

Når jeg så henviser til Kilden, så er det ikke et eller andet sted i universet, som kun få udvalgte har kontakt til. Det har vi nemlig alle. Vi kan alle få sendt impulser fra Kilden/Universet/Den åndelige verden, men.. Udelukkende ud fra den frekvens, vores egen energi svinger på. Det er blandt andet årsagen til at nogle clairvoyante er gode til at vejlede i job-situationer, mens andre arbejder med karma, og andre igen kanaliserer, frem for at lave clairvoyance. 

Endvidere lever der, som en del af alkærligheden i universet, også sjæle, som har haft inkarnationer på den fysiske jord, og som kan betegnes som “afdøde”.
Dertil kan man opsøge et medie, som har evnen til at kommunikere med den åndelige verden, deriblandt de afdøde.
Men igen handler det om frekvens: Det betyder at mediet skal samstemme sin energimæssige frekvens med de individuelle sjæles frekvenser, hvilket er årsagen til, at kontakten enten kan være træg, spot on eller slet ikke til stede.

Fællesnævneren er:
Vi er alle i stand til at få svarene. Og du kan også selv connecte med dine kære på den anden side.
Du behøver ikke at gå til en clairvoyant for at få svar. Ofte vil du måske endda opleve, at clairvoyancen blot er en god bekræftelse på det, som du allerede ved.
Og dine afdøde har langt lettere ved at kommunikere med dig direkte, frem for via et medie.
Udfordringen kan dog være at de impulser, de tanker eller følelser du får sendt fra åndelig side, skydes væk fordi “det nok bare er ønsketænkning” mv. 

Det er det absolut ikke! Lyt til det, stol på dine fornemmelser, og lad ikke hjernen fylde med sit: “Når, det er nok bare mig”, eller “Ej, men så skal han komme igennem sådan og sådan” eller lign. Giv slip og lad spirits komme til. Invitér dem ind og stol på din intuition og din fornemmelse. 

Ikke alle bør arbejde som clairvoyant eller medie, men vi har alle kontakten til rådighed til os selv. Det handler blot om, hvor bevidst vi bruger kontakten i vores dagligdag. For spirits.. DE er der!🙏🏻

SÅ selvfølgelig kan jeg varmt anbefale brug af clairvoyante og medier.
Men jeg opfordrer samtidig til, at man ikke besøge sådanne kanaler i tide og utide, men derimod lære at selv mærke efter, stole på sine fornemmelser og bruge kontakten til sig selv. 

Dette er også årsagen til, at min holdning er at der gerne skal gå et halvt år mellem hver sitting, da der ellers er risiko for at man lægger ansvaret for sit eget liv i hænderne på den clairvoyante, og man derved bliver “bevidstløst” menneske, frem for et bevidst menneske. Alt med måde✨

Gennem mine sessioner henover de sidste 12 år, går budskaberne igen og igen: Brug din intuition, lær at lytte efter, bed os (ånderne) om hjælp, kald på os (de afdøde), stille dit sind og lad os komme til, mv. 

Jeg har derfor gennem årene udviklet en række kurser, der hjælper med netop dette: 

  • At stilne sindet, og lære at lytte til dig selv
  • At bruge din intuition bevidst
  • At åbne op og være bevidst om kontakten til ånderne, både dine guider og dine afdøde

Jeg nyder at være kanal🙏🏻 For det er SÅ givende. Men jeg nyder ligeså meget at hjælpe med og undervise i ovenstående ting, da de på hver deres måde kan være livsændrende. 

Jeg glæder mig til at se dig til et kursus eller en workshop. Eller hvem ved? Måske endda en uddannelse?✨
Læs mere om mine kurser og uddannelser her

– Sebbastian Lorantius ©

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hiver en clairvoyant oplysningerne ud af klienten?