Tanker for det nye år - Og fremadrettet...

Tanker for det nye år… HEALING

Healing er mange ting.. Healing kan være ved krystallernes hjælp, eller ved fx håndspålæggelse. Min vej lige nu er via engle- & reikihealing.

Healing er mange ting.. Healing kan være ved krystallernes hjælp, eller ved fx håndspålæggelse. Min vej lige nu er via engle- & reikihealing.

Det at være kanal for den åndelige verden kan ske på forskellige måder. Derfor er mine tanker for det nye år….

Healing, mentorforløb for spirituelle børn og coaching.
Det er nye ting som det næste års tid vil få en særlig betydning for mig i mit arbejde.
Derfor vil jeg i dette blogindlæg skrive lidt om healingens betydning for mig. 
Ønsker du af læse om noget af det andet, så klik her: 
– Tanker for det nye år… COACHING
Tanker for det nye år… SPIRITUELLE BØRN

Jeg er inde i en udvikling hvor healingen begynder at interessere mig voldsomt meget. Jeg lærte lidt om healing under min uddannelse hos Lone Hertz, men har efterfølgende taget kurser hos blandt andet Marzcia Techau i reiki-healing.
Men engle, som jeg i laaang tid, har haft taget afstand til (for de findes jo ikke!!), er også begyndt at røre noget i mig.

Og under et kursus sidste år i Englehealing fandt jeg ud af, at jeg faktisk altid har haft kontakt til disse højerestående åndelige væsener. Altså ikke nødvendigvis direkte kontakt, men deres energi. Og kort efter tog jeg endnu et kursus i englekommunikation og healing, og det gjorde at jeg blev fast besluttet på at udvikle mig mere indenfor healing. Det betyder også at jeg i år vil tage et par kurser indenfor healing, ligesom jeg så småt vil udvikle i at arbejde med healing.

Og når jeg selv føler, jeg er dygtig nok, vil jeg tilbyde healing, som faktisk er noget, jeg tidligere har tilbudt for nogle år siden, men eftersom jeg er blevet lidt “rusten” efter min egen mening i det, så synes jeg det ville være uforsvarligt af mig at bare tilbyde det med det samme, da etik og moral er noget jeg vægter højt.
Så omkring august vil det være muligt at booke tider til healing, hvad enten det er healing via reiki-energien eller med englenes hjælp.

Så hold endelig øje på www.SebbastianLorantius.dk

Kh. Sebbastian

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker for det nye år - Og fremadrettet...