Tanker for det nye år... SPIRITUELLE BØRN

Beviset – Der er liv efter døden

Lever vi videre, når vi dør? Findes der et liv efter livet? Helt tilbage i gamle skrifter, finder man beskrivelse af dette. Michael Newtons bøger om livet efter livet, giver et godt indblik i livet efter den fysiske død.

Lever vi videre, når vi dør? Findes der et liv efter livet? Helt tilbage i gamle skrifter, finder man beskrivelse af dette. Michael Newtons bøger om livet efter livet, giver et godt indblik i livet efter den fysiske død.

Her kommer der derfor to beskrivelser som er henholdsvis filosoffen Sokrates og så selveste videnskaben!

BEVIS PÅ LIV EFTER DØDEN, v/ den græske filosof Sokrates:

1. Kredsløbstanken – Alt størrer kommer altid ud af noget mindre. Noget bedre fra noget værre. Og i begge retninger. Ellers ville modsætninger ophøre med at eksistere, og vi ville kun have den ene halvdel tilbage; Altså en verden, hvor alt er mindre og dårligere eller større og bedre.
Afløses søvnen ikke af en vågen tilstand, som igen afløses af søvnen? Og bliver det levende ikke til det døde? Således bliver man nødt til at konkludere, at det døde også bliver levende igen?

2. Anamnese. Generindring. Vi ville ikke kende til begreber som god, lige og smuk, hvis de ikke var medfødte. Når vores øjne ser to lige store genstande, så sammenligner vi dem. Og eftersom der ikke findes to fuldkommen ens objekter, hvorfra har vi så idéen om lighed? Det samme gælder skønhed og godhed. Disse “rene” begreber må altså enten være noget, vi er født med, eller også eksisterer de ikke. Findes de så, eller er det blot noget, vi har fundet på?

3. Man kan være 60 år, men føle sig som en på 20. Man kan være 10 år, og føle sig som en på 40.
Kroppen bliver ældre og er foranderlig. Den tilhører den fysiske verden. Din ånd/sjæl/dit sind tilhører den usynlige verden. Men findes den usynlige verden? Er kærligheden synlig? Nej. Er sindet synligt? Nej. Er atomerne synlige? Nej.

Sokrates beviser, at sjælen er uopløselig. Den kan ikke ældes og forgå som kroppen. Ellers burde en 60-årig også føle sig som en på 60. Men sådan er det jo ikke. For sindet, eller ånden, tilhører den usynlige verden. Og det der tilhører den synlige verden, skal foregå, og det som tilhører den usynlige verden, er uopløseligt. Det vil sige udødelighed.

– Og nu til den spændende del!

Videnskaben kunne for nylig gøre nye opdagelser der bevidner, at sjælen lever videre efter den fysiske død. Journalisten Iben Thranholm, beretter om en hidtil mest omfattende undersøgelse om at bevidstheden fortsætter efter at hjernen er lukket ned. Dette bevis på et liv efter døden kommer fra en undersøgelse, som forskere på University of Southampton.

“En af undersøgelsens mest bemærkelsesværdige resultater er den første kliniske bekræftelse af en ud-af-kroppen oplevelse. En 57-årig mand kunne helt præcist beskrive alt, der var sket omkring ham efter al aktivitet i hjernen var ophørt. Indvendingerne imod nær-døds-oplevelser er normalt, at det blot er hallucinationer, som hjernen selv producerer i dødsøjeblikket. Men i dette tilfælde var manden død i tre minutter. Når hjertet holder op med at slå, går der ikke mere end 20-30 sekunder, før hjernen også sætter ud. Bliver man genoplivet, genstarter også hjernen. Det er i dette tidsrum, hvor hjernen er ude af funktion, at den 57-årige mand, kan beskrive helt nøjagtigt, hvad der skete i rummet, hvor han befandt sig, samt beskrive lyde og hvordan det så ud. Alle hans observationer stemte overens med det faktuelle.”

Læs hele artiklen her: https://udfordringen.dk/2018/01/videnskaben-bekraefter-findes-liv-doeden/

– Go’ søndag til jer alle 😉 

Sebbastian.

1

  • Det er yderst interessant, særlig da det er forskere der har fundet beviset. Nu skal vi så bare have al le dem der ikke tror på vi har været her før omvendt. Det bliver noget af en proces.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker for det nye år... SPIRITUELLE BØRN